Meer informatie? Bel ons op 088-8225000

Nieuws

Nieuws

Op deze pagina kunt u alle nieuwtjes vinden over Attack Benelux. Alle recente nieuwtjes over subsidies, nieuw producten en nog veel meer is hier te vinden. Klik voor meer informatie op de onderstaande button!

 

Wat heeft u nodig?

Wat heeft u nodig bij een Attack biomassaketel. In eerste instantie koopt u natuurlijk de ketel en bij een pelletketel ook de bunker en feeder. Nu bent u in bezit van een biomassaketel.

Vervolgens heeft u nog meer nodig bij het aansluiten van de biomassaketel. Bij ons kunt u nog een mencircuit, thermische beveiliging en aansluitset aanschaffen. Nu kunt u warm water door uw systeem laten lopen. 

Om de warmte op te slaan als u verwarming niet warmte vraagt heeft u een buffervat nodig. Afvoer voor de rookgassen is ook nodig. Hiervoor heeft een rookgasafvoer nodig.

U kunt nu echt van start met uw nieuwe ketel! Natuurlijk kunt u ook nog enkele accesoires bij u ketel kopen. Voor een aantal ketels kunt u een asschep kopen.

Vergeet natuurlijk niet hout, pellets of briketten te kopen voor de ketel!

 

 

Hoe kan ik beste hout stoken ?


Dit zijn de eerste drie stappen naar 'goed' stoken. Er zijn natuurlijk nog meer factoren, echter hiermee zijn de eerst stappen al gezet en zul je op weg zijn naar een efficiëntere houtvergasser.

Schoon en droog hout

Dit is ontzettend belangrijk! Stook je met nat of vies hout, dan zal je kachel meer gaan roken. Bovendien zal je kachel niet zo zuinig zijn. Met schoon en droog hout zorg je ervoor dat de rook minder schadelijk is en dat je efficiënter gaat stoken. De eerste stap is hiermee gezet naar een schone en zuinige houtvergasser.

Geschikte rookgasafvoer

Bij het gebruik van een geschikte rookkanaal is er genoeg natuurlijke trek. Door een betere afvoer van de rookgassen zal de houtvergasser ook efficiënter gaan branden. WIlt u meer informatie over een geschikt rookkanaal, dan kunt u gerust contact met ons opnemen en zullen wij u doorverwijzen met de beste leverancier van rookkanalen!

Ventilatie

De laatse stap wordt gezet met de ventilatie. In de ruimte waar u Attack houtvergasser staat moet voldoende zuurstof zijn. Als er niet voldoende verse lucht is zullen de rookgassen bij de luchtinvoer er uit komen. Zorg er dus voor dat er voldoende verse lucht beschikbaar is. Dit doe je doormiddel van goede ventilatie.

 

Verdienen op de aanschaf van een houtvergasser?!    

Verdien op een houtvergasser? Kan dat? Jazeker kan dat? Op de grootste ketel die Attack Benelux verkoopt, de DPX80 Profi, kunt u het meeste terugverdienen. Deze kost inclusief BTW € 6.497,70. De subsidie die op deze ketel zit is € 6.900,00. Dit betekent voor u een winst van € 403,30!

Verdien meer dan € 400,00 op de aanschaf van de DPX80 Profi!

Op de afbeelding hiernaast ziet u de SLX55 Profi. Heeft u niet zo veel vermogen nodig en wil u toch geld terugverdienen op de aankoop van een houtvergasser? Dan zijn er nog meer mogelijkheden! Op de afbeelding hiernaast ziet u de SLX55 Profi. U kunt de SLX55 Profi aanschaffen voor een bedrag van € 3.917,92 inclusief BTW. De subsidie op deze ketel is € 4.095,00. Dat betekent hier een winst van € 177,08!

Wilt u hier meer over weten? Neem dan snel contact met ons op! Dan kunnen wij u meer vertellen over de voorwaarden! 

 Op heel veel van de ketels van Attack zit subsidie. Wilt u weten wat er voor u mogelijk is? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of verder kijken op de website.        

                                                                                                  

 

 

 

Installatievakbeurs Hardenberg

11, 12 en 13 september was de jaarlijkse Installatievakbeurs in Hardenberg. Ook hier waren de Attack houtvergasser en pelletkachels te vinden. Diverse dealers waren ook hier in de stand te vinden. We hebben ontzettend veel intressante gesprekken gevoerd over het plaatsen van een houtvergasser in een woonhuis en nog veel meer. Wilt u hier ook nog meer informatie over? Neem dan contact met ons op!

 

Dealerdag

Tijdens de afgelopen dealerdag zijn een groot aantal dealers naar de showroom in Groningen geweest. Tijdens deze dag is besproken welke ketels er zijn, wat de werking is en wat de mogelijkheden van de ketels zijn. Onze Slowaakse collega's hebben een deel van deze dag verzorgd met presentaties over de ketels. Door deze dealerdagen kunnen dealers van Attack Benelux u een gedegen advies geven over de ketels en daarnaast kunnen zij ook de ketels voor u installeren! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.