Meer informatie? Bel ons op 088-8225000

Nieuws

Nieuws

Op deze pagina kunt u alle nieuwtjes vinden over Attack Benelux. Alle recente nieuwtjes over subsidies, nieuwe producten en andere onderwerpen kunt u vinden op deze nieuwspagina. 

   

Nieuw: DPX 100 Profi

Wij introduceren onze nieuwste ketel: ATTACK DPX 100 Profi. De ketel is ontwikkeld op basis van het succes van de DPX 80 Profi en heeft het zelfde design, maar een verbeterde technologie. U krijgt een hoog kwalitatief, ecologisch vriendelijke ketel met een hoge efficiëntie van 87%. De ketel heeft een uniek grote vulkamer waardoor er houtstukken van max. 1 meter in geladen kunnen worden. Binnenkort te bestellen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


      
Wijziging subsidie

Op 20 maart heeft de overheid besloten om de subsidie te wijzigen met ingang van 21 maart. De nieuwe subsidierichtlijnen zijn verwerkt op onze website, per product staat de indicatieve subsidie die u zou kunnen ontvangen bij het aanschaffen van de ketel. Voor actuele subsidieprijzen verwijzen wij u graag door naar de website van het RVO: https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie-isde

 Duurzaam Verwarmd beurs

Op 19,20 en 21 maart was Attack Benelux aanwezig zijn op de Duurzaam Verwarmd beurs.Het was een mooie gelegenheid in gesprek te gaan over onze houtvergassers, pelletketels en combiketels.Heeft u ook vragen en wilt u graag advies? U kunt ons telefonisch ook spreken via: 088-8225000Vernieuwde showroom!    

De afgelopen weken is Attack Benelux bezig geweest om de showroom te vernieuwen. De DPX15 Profi, een DPX80 Profi, SLX55 Lambda en een Wood & Pellet ketel zijn geplaatst. Wilt u de nieuwe modellen bewonderen? U bent van harte welkom! U kunt een afspraak maken via de website of telefonsich contact opnemen.

                                                          

 

 

Installatievakbeurs Hardenberg

11, 12 en 13 september was de jaarlijkse Installatievakbeurs in Hardenberg. Ook hier waren de Attack houtvergasser en pelletkachels te vinden. Diverse dealers waren ook hier in de stand te vinden. We hebben ontzettend veel intressante gesprekken gevoerd over het plaatsen van een houtvergasser in een woonhuis en nog veel meer. Wilt u hier ook nog meer informatie over? Neem dan contact met ons op!

 

Dealerdag

Tijdens de afgelopen dealerdag zijn een groot aantal dealers naar de showroom in Groningen geweest. Tijdens deze dag is besproken welke ketels er zijn, wat de werking is en wat de mogelijkheden van de ketels zijn. Onze Slowaakse collega's hebben een deel van deze dag verzorgd met presentaties over de ketels. Door deze dealerdagen kunnen dealers van Attack Benelux u een gedegen advies geven over de ketels en daarnaast kunnen zij ook de ketels voor u installeren! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.