Meer informatie? Bel ons op 088-8225000

Attack Wood & Pellet 30kW + feeder + bunker

Attack Wood & Pellet 30kW + feeder + bunker

 

Vermogen 25 kW hout / 30kW pellets
Rendement 90,5 - 90,4 %
Hoogte (A) 1620 mm
Breedte (B) 940 mm
Diepte (C) 1220 mm
Gewicht 840 Kg

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 9.062,97 Incl. BTW: € 10.966,19
Voordelen Attack Benelux
 • Snelle levering
 • Deskundig personeel
 • Gratis verzending

Attack Wood & Pellet 30kW + feeder + bunker

More Views

 

De ATTACK WOOD & PELLET ketel is uitgerust met een rookgasventilator en een horizontale rookgasafvoer. Na het openen van de deur van de kamer wordt de rookgasafvoer gesloten om een schoon en stofvrij milieu te waarborgen in de stookruimte .Het is alleen nodig om de kamer volledig te laden en achter de middelste deur het vuur aan te maken, de ketel warmt op in 10 minuten , zonder enige rook . Hoge precisie van het verbrandingsproces wordt gewaarborgd door de moderne elektronica zoals de Lambda-sonde , die de regeling  van de ketel en vaststelling van vele nuttige parameters mogelijk maakt. 

De verbranding van de pellets wordt gewaarborgd door een brander gemaakt van de beste kwaliteit vuurvast staal. Deze brander werkt geheel automatisch . De ketel wordt gelast van hoog kwaliteit staal van 6 mm dikte, waardoor een lange levensduur gewaarborgd wordt . De vuurvaste betonnen delen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materiaal , versterkt door een vuurvaste wapening . Verder is het inspuitstuk behandeld door een speciaal vuurvast gietijzer, hierdoor wordt levensduur van de ketel verlengd. 

Het schoonmaken van de ketel is zeer eenvoudig . De turbulatoren en de  pellet verbrandingskamer worden automatisch gereinigd . 

De regeling van de ketel kan worden uitgebreid met extra modules, hierdoor is het mogelijk om ook de buffertank, het mengcircuit, de zonneboiler en andere warmtebronnen te regelen.  Het is ook mogelijk om de ketel te bedienen via een internetverbinding (LAN). De regeling slaat een maand lang alle gegevens op van de werking van de ketel.

De ketel heeft de geïntegreerde nakoeler verbonden met het koude water en zorgt voor de veilige afkoeling van de ketel bij de oververhitting . De nood- thermostaat is het volgende veiligheidselement. In het geval van oververhitting stopt de elektrische voeding van alle elektrische onderdelen in  de ketel, met uitzondering van de pomp die er voor zorgt dat ketel  zo snel mogelijk afkoelt.

Als de ketel oververhit raakt, wordt de gebruiker gealarmeerd door een geluidsignaal. Indien de ketel in de pellet modus staat, kan de deur worden vergrendeld door een elektronisch slot, zodat de deur niet geopend kan worden.

De ketel heeft een dubbele bescherming tegen het terugslaan van de vlam - de hoog efficiënte draaiboom feeder en de zelfdovende slang .

De ketel haalt bijzonder hoog rendement , meer dan 92,2 % bij het branden van hout en 93,8 % door pellet verbranding . Dit wordt bereikt dankzij de verticale buisvormige warmtewisselaar met buitengewone warmte-uitwisseling en bijzondere  automatisch verplaatsende  turbulatoren . Daarbij is de gedeclareerde efficiëntie gewaarborgd voor de gehele levensduur van de ketel.

 Regeling van de ketel:

 • Optie om de modi te selecteren :  Hout, Combi, Test mode.
 • Automatische start van de pellet brander nadat het hout is opgebrand, in de Combi –modus.
 • Hout wordt handmatig of automatisch aangestoken door  de brander - direct of met vertraging.
 • Nauwkeurige controle over de verbranding door de Lambda-sonde.
 • Betrouwbare controle van de vlam door de fotocel.
 • Kleur touch display van 5,7 ".
 • Optie om regeling van de ketel  te voorzien van de nieuwste software updates, door middel van een USB stick.
 • Optie om te starten, te kijken, te controleren en het stoppen van de ketel via het internet.
 • Mogelijkheid om de werkelijke tijd en de ingestelde parameters te blijven onthouden, zelfs na een stroomstoring.
 • Tijdprogramma’s voor de werking van de ketel.
 • Micro SD -kaart van 512 MB om de informatie over de werking van de ketel op te  slaan.
 • Mogelijkheid om te regelen met een externe thermostaat.
 • Optie om met externe modules de buffertank, het mengcircuit, de zonneboiler en andere warmtebronnen te regelen.
 • Instelbare screensaver.
 • Toegang tot de service-instellingen.
 • Verslag van de foutmeldingen.
 • Optie om de ketel te controleren door middel van een toepassing (App)  op een mobiele telefoon (smartphone).

De brander is gemaakt van de beste kwaliteit vuurvast staal, voor de lange levensduur en betrouwbaarheid .De brander is volledig automatisch,uitgerust met een betrouwbaar systeem voor pellet ontsteking, geavanceerde gecontroleerde verbranding, modulatie, nauwkeurige controle van de vlam, hoog efficiënte automatische reiniging, controle van het toerental van de ventilator en bescherming tegen oververhitting . De brander wordt gescheiden van de toevoerkamer en verbrandingskamer van de houtvergasser door zijn eigen verbrandingskamer. Als het nodig is om de brander schoon te maken, is deze gemakkelijk te verwijderen uit de verbrandingskamer.

Gehakte droge houtblokken met een luchtvochtigheid van 12 - 20% en warmte waarde van 15-17 MJ/kg zijn de voorgeschreven brandstof. Het is ook mogelijk om grote stukken van het houtafval te gebruiken samen met dikke houtblokken. De maximale lengte van de houtblokken is 560mm.

Het vermogen van de ketel hangt ook af van de vochtigheid van het hout. De juiste werking van de ketel wordt gegarandeerd bij een hout vochtigheid tot 20%. Om briketten samen met hout te verbranden  is het noodzakelijk om de juiste verhoudingen aan te houden. De ATTACK WOOD & PELLET RVS brander is bestemd voor de verbranding van de houtpellets met een diameter van 6 mm , lengte tot 35 mm en maximale vochtigheidsgraad van 12 %.

 

 

Vermogen 25 kW hout / 30kW pellets
Rendement 92,2 - 93,8 %
Hoogte (A) 1620 mm
Breedte (B) 940 mm
Diepte (C) 1220 mm
Gewicht 840 Kg